-11%
,

HUAWEI Watch 3


Monitorimi i vazhdueshëm i shëndetit – HUAWEI Watch 3 lejon monitorim të vazhdueshëm të oksigjenit në gjak, rrahjeve të zemrës dhe temperaturës së lëkurës

3 ditë jetëgjatësi e baterisë – Shijoni jetëgjatësinë 3 ditë të baterisë në modalitetin smart

Telefonata të pavarura – Qëndroni të lidhur 24/7 me telefonatat celulare eSIM që lejojnë HUAWEI WATCH 3 të funksionojë si një pajisje komunikimi më vete. Kryeni telefonata, luani muzikë dhe shkarkoni aplikacione pa u lidhur me telefonin tuaj, duke përdorur ende numrin tuaj ekzistues

Gjurmimi i fitnesit – Zbuloni mbi 100 mënyra stërvitjeje për sportet e brendshme dhe të jashtme, dhe 85 mënyra të personalizuara, me zbulimin automatik të ushtrimeve për 6 llojet më të zakonshme të stërvitjes. 

Kontrollo HUAWEI WATCH 3 duke përdorur ekranin me prekje, butonin anësor dhe kurorën plotësisht të rrotullueshme për lëvizje të lehtë nëpër veçoritë në ekran dhe cilësimet e volumit. 

HUAWEI WATCH 3 vjen me 30 wallpaper të lezetshme, të parainstaluara, duke përfshirë fytyra të animuara për t’i gjallëruar gjërat. Plus, zgjidhni nga mbi 1000 modele të disponueshme në HUAWEI Watch Face Store

E përputhshme me iOS/Android

33,900 L 37,900 L

Dimensionet : 46,2 mm x 46,2 mm x 12,15 mm

Madhësia e kasës : 46 mm

Madhësia e kyçit të dorës : 140-210 mm

Pesha : Rreth 54 g (përjashtuar rripin)

Madhësia ekranit : 1.43 inç

Ekran me ngjyra : AMOLED

Rezolucioni : 466 x 466 piksele, 326 PPI

Materiali : Çelik inox+qeramike

Rrip i orës : Fluoroelastomer, lëkurë, najlon, çelik inox

Sensorët:

Sensori i nxitimit

Sensori xhiro

Sensori gjeomagnetik

Sensori optik i rrahjeve të zemrës

Sensori i dritës së ambientit

Sensori i presionit barometrik

Sensor temperature

Kujtesa:

ROM i brendshëm : 16 GB

RAM i brendshëm : 2 GB

Butoni:

Butoni kryesor (Kurora rrotulluese) dhe butoni anësor

Porta e karikimit : Karikimi me valë

Kërkesat e sistemit : Android 6.0 ose >

iOS 9.0 ose >

5 ATM rezistente ndaj ujit

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close