,

Huawei Band 7


Huawei  Band 7

Bëjeni jetën tuaj të përditshme më aktive me Huawei Band 7. Ai regjistron aktivitetet tuaja të përditshme, ju informon për njoftimet dhe telefonatat në hyrje dhe ofron menaxhim proaktiv të shëndetit.

Përfitoni edhe më shumë nga jeta juaj e përditshme me HUAWEI Band 7.

Pikat kryesore:

Dizajn ultra i hollë

Monitorimi i rrahjeve të zemrës dhe gjurmimi i gjumit

Matja automatike e SpO2

Regjistrimi ditor i aktiviteteve tuaja

Njoftimet inteligjente për mesazhet dhe telefonatat në hyrje

Jetëgjatësia e baterisë deri në 2 javë me përdorim normal

I papërshkueshëm nga uji deri në 50 metra

6,500 L

SHOPPING CART

close