,

HUAWEI AX3 3000 Mbit/s Dual Band Wi-Fi Router


HUAWEI AX3 3000 Mbit/s Dual Band Wi-Fi Router, Dual-Core Wi-Fi 6 Plus Revolution, Wi-Fi Speed up to 2402 Mbit/s/5GHz+574 Mbit/s/2.4GHz, 1 Gigabit WAN Port, 3 Gigabit PLAN locations, guests. ste-WLAN

8,000 L

Performanca e shpejtë Wi-Fi: shpejtësia teorike mund të arrijë deri në 3000 Mbps (574 Mbps në brezin 2,4 GHz dhe 2402 Mbps në brezin 5 GHz) për transmetim dhe lojëra të qetë

Mbulim më i mirë: Antenat unike të jashtme 2.4 GHz dhe 5 GHz me fitim të lartë lejojnë mbulim më të mirë Wi-Fi

Lidhje të shumta, lidhje të qetë: gjithsej deri në 128 pajisje mund të lidhen në dy breza

Bllokimi prindëror: Ju lejon të vendosni kufizime kohore për aksesin në internet dhe të kufizoni aksesin në uebsajte të caktuara për të mbrojtur familjen dhe më e rëndësishmja të miturit.

Wi-Fi për vizitorët: Me akses në Wi-Fi të vizitorëve, as ruteri nuk mund të menaxhohet ose të aksesohet në pajisje të tjera në rrjetin e shtëpisë – për sigurinë dhe privatësinë e rrjetit të shtëpisë

Përmbajtja e kutisë: HUAWEI Router AX3, Dual-core Wi-Fi 6 Plus Revolution / Router me 3000 Mbit/s

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close