,

Karte Memorie HUAWEI 128GB NM


4,000 L

Karakteristikat kryesore:

● Pamja e kartës së kujtesës NM është e njëjtë me atë të kartës SIM nano. 

Lexim dhe shkrim me shpejtësi të lartë, nuk ka nevojë të presësh

Shpejtësia e leximit të të dhënave është deri në 90 MB / s, e cila mund të plotësojë lehtësisht nevojat e telefonave inteligjentë dhe t’ju sjellë një përvojë më të butë

Mbështetni telefonat mobil HUAWEI Mate 30 (Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 R5 Porsche Design)

Mbështetni telefonat e serive HUAWEI Mate 20 (Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20x, Mate 20 Rs Porsche Design)

Mbështetni telefonat e serive HUAWEI P30 (P30, P30 Pro) dhe HUAWEI nova 5, HUAWEI nova 5 Pro, të cilat do të mbështesin më shumë telefona HUAWEI në të ardhmen për të përmbushur më shumë nevojat tuaja

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close