, , ,

Helmetë me dritë Led


Helmetë me dritë Led

• Partner Ideal for Riding , një hap kuantik përpara në siguri dhe mbrojtje për përdoruesit, fokusi i të cilëve është kalimi i sigurt nga A-në-B

• Ndriçimi LED, i mbushur plot me teknologji ndriçimi inteligjent, ai ju siguron një nivel të lartë sigurie në çdo kohë dhe në të gjitha drejtimet. Ndriçimi induktiv LED mund të ndizet automatikisht edhe në zonat më të errëta.

• Dritat paralajmëruese e frenave, aktivizohet kur sensori i integruar i përshpejtimit të gravitetit zbulon një ngadalësim të konsiderueshëm, dritat e përparme dhe të pasme përmirësohen për 3 sekonda për të tërhequr vëmendjen nga trafiku përreth.

• Ndezja/Fikja automatike, smart Aktiv. Smart Off. Siguron jetëgjatësi maksimale të baterisë duke fikur automatikisht kur shkëputet nga telefoni dhe ka qëndruar pa lëvizje për 15 minuta.

• Alarmi për zbulimin e rënies + Alarmi SOS, sistemi i patentuar i zbulimit të rënies dhe SOS mund të zbulojë kur bini dhe të dërgojë vendndodhjen tuaj te kontaktet tuaja të urgjencës.

5,990 L

SHOPPING CART

close