, , , ,

Helmeta për bicikletë


Helmeta për bicikletë

• Vjen me 3 ngjyra : E zezë, blu, e kuqe

• Madhësi të disponueshme për personat e moshës 2 vjeç e lart. Përputhet me standardet e sigurisë CPSC dhe ASTM të SHBA.

• I reziston goditjes dhe shkuma EPS me cilësi të lartë siguron shmangjen e goditjeve.

• 11 vrimat e sipërme dhe anësore e mbajnë përdoruesin të freskët dhe komod.

• I përshtatshëm për sporte të ndryshme në natyrë si çiklizëm, skateboard e kështu me radhë.

• Plotësisht i rregullueshëm, i siguruar nga çelësi i rregullimit të manivelit

• 2 grupe jastëkësh me trashësi të ndryshme dhe rripa mjekre të rregullueshëm sipas gjatësisë.

2,190 L

SHOPPING CART

close