HDMI DONGLE (WIFI DISPLAY RECEIVER)


Ky është një dongle me dalje HDMI, me ane te se cilit mund të transmetoni fotografi, muzikë, video nga iOS / Mac Os / pajisje Android/Windows në ekranin e madh

Si ta instaloni: 1) Lidheni dongle-in me energji duke përdorur ose një përshtatës rryme (me një prizë Micro USB) ose përshtatësin e rrymës USB të përfshirë. 2) Lidheni dongle në portën HDMI të televizorit ose projektorit tuaj. 3) Kaloni burimin e hyrjes së televizorit ose projektorit në HDMI. Menuja kryesore e dongle duhet të shfaqet në ekran. 4) Pasi të keni çiftuar dongle me pajisjen tuaj, ju rekomandojmë të lidhni dongle me ruterin tuaj me valë për qasje në internet.

Funksioni i pasqyrës (Mirror): Projektoni dhe pasqyroni pajisjen tuaj inteligjente pa asnjë kufizim. Përdoruesit mund të pasqyrojnë fotografi, muzikë, kamera dhe dokumente nga telefonat, tabletët, laptopët dhe desktopët në një ekran TV ose projektor.

Mbështetje Online dhe Lokale (Përmbajtje pa tela) Ekrani: Video/Audio/Foto/Skedari i zyrës/Uebsajti. Formati i mbështetjes së audios:
Mp1/Mp2/Mp3/Wma/Ogg/Adpcm-Wav/Pcm-Wav/Aac. Formati mbështetës i videos: Avi/Divx/Mkv/Ts/Dat/Mpg/Mpeg1,2,4/Mp4/Rm/Rmvb/Wmv.

1,290 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close