Haylou GST Lite Smart Watch


Haylou GST Lite Smart Watch

– Dizajn i lehtë dhe me ngjyra

– 30 mënyra stërvitjeje

– Jetëgjatësia e baterisë 9 ditë

– IP68 i papërshkueshëm nga pluhuri dhe i papërshkueshëm nga uji

– Asistent i jetës

– Roje shëndetësore

3,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close