,

Green Lion Swarovski Smart Watch


Green Lion Swarovski Smart Watchđź’š

▪️ Përmirësoni stilin tuaj me orën inteligjente të Swarovski.

▪️ Ora me stil përmban një pasqyrë në formë guri të çmuar që është rezistente ndaj gërvishtjeve dhe mbron ekranin e orës suaj inteligjente.

▪️ Për të ofruar siguri, ora ka edhe mbrojtjen e gjurmëve të gishtave.

▪️ Falë veçorisë me prekje të shumëfishtë, do të mund të kryeni veprime të ndryshme si lëvizja, zmadhimi dhe regjistrimi në të njëjtën kohë.

▪️ Për më tepër, ora ka një ekran të rrumbullakët me një rezolucion IPS 1.09 inç prej 240 × 240 piksele.

▪️ Shiriti i ngushtë i orës 16 mm është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm. Për më tepër, ora mundësohet nga një bateri 190 mAh, mbështet teknologjinë Bluetooth 5.1 dhe ka një karikues wireless.

▪️ Falë karikuesit me valë, karikimi i pajisjes tuaj është bërë i përshtatshëm, fleksibël dhe efikas. Provoni produktin tonë pa rrezik dhe shikoni vetë ndryshimin.

7,990 L

SHOPPING CART

close