,

GPS per Makine Biciklete Scooter Motor


GT02D është një mini terminal inteligjent GPS për pozicionimin e automjeteve. Ai kombinon teknologjinë e komunikimit pa tel GSM dhe teknologjinë e sistemit të pozicionimit GPS. Me dizajn shumë të integruar të shkallës industriale dhe kursim inteligjent të energjisë, instalimi është i lehtë: lidhni furnizimin me energji elektrike për të filluar punën menjëherë. gjurmues GPS i makinave

Për më tepër, me diapazonin e gjerë të tensionit të punës DC 9-40 V, ai ka aplikim të gjerë në të gjitha llojet e makinave, motoçikletave, makinave elektrike, anijeve, etj.. Ka shumë funksione si alarmi mbi shpejtësinë, alarmi i goditjes, alarmi ACC dhe ndërprerja. naftë dhe fuqi nga larg. Me platformën e shërbimit të pozicionimit global, mund të arrini menaxhimin e automjeteve në distancë.

3,490 L

SHOPPING CART

close