GOOGLE CHROMECAST

Availability:

S’ka stok


Google Chromecast është krijuar për të shfrytëzuar sa më shumë aplikacionet dhe argëtimin tashmë në telefonin tuaj. Kthejeni televizorin tuaj në një televizor inteligjent për të shijuar shfaqje, filma, live TV, YouTube, foto dhe më shumë në ekranin e madh. Me dizajnin e tij kompakt, Chromecast mund të vendoset lehtësisht pas televizorit tuaj.

1-Zgjeroni argëtimin tuaj në shtëpi pa blerë një televizor të ri; Google Chromecast  ju lejon të transmetoni të preferuarat tuaja nga telefoni, tableti ose laptopi juaj; nuk nevojitet telekomanda

2-Chromecast është i lehtë për t’u konfiguruar; thjesht futeni atë ne porten HDMI, lidheni me Wi-Fi dhe filloni transmetimin  për ta kthyer televizorin tuaj në një
televizor inteligjent; funksionon me pothuajse çdo televizor që ka port HDMI

3-Punon me aplikacionet që tashmë i njihni dhe i doni; shijoni shfaqje, filma, muzikë, lojëra, sporte, foto, TV drejtpërdrejt dhe më shumë nga mbi 2000 aplikacione transmetimi deri në 1080p

4-Me Chromecast, mund të transmetoni, ndaloni, luani ose rregulloni volumin direkt nga telefoni juaj vetëm me një klikim; ndërsa jeni duke transmetuar, mund ta përdorni ende telefonin tuaj siç bëni zakonisht

5-Pasqyroni ekranin e laptopit ose kthejeni tabletin tuaj në një sistem argëtimi edhe më të mirë; shfletoni në ueb ose shikoni median tuaj në ekranin e madh

6-Shikoni se çfarë po ndodh në shtëpi; me Chromecast dhe aplikacionin Google Home, mund të kontrolloni kamerat e tuaja Nest ose zilen me video të derës Nest.

7-Chromecast mbështet shumicën e rrjeteve me valë me Wi-Fi 802.11ac (2,4 GHz/5 GHz)

 

1,990 L

S’ka stok

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close