Gomina Ferrote per Scooter Kugoo G5


Gomina Ferrote per Scooter Kugoo G5

Materiali kryesor: metal + rrëshirë

Material i shkëlqyer, jetëgjatësi e gjatë shërbimi dhe e qëndrueshme

900 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close