,

Gome Pneumatike per Skuter Elektrik | Gomerdare , Koperton 8.5 ose 10 Inch


Goma Pneumatike per Skuter Elektrik

Madhesia gomave 8.5 Inch ose 10 Inch

Universale per cdo Skuter Elektrik 

Funksional per Scooter Xiaomi M365 , Essential , 1 s , Pro , 3 , Pro2 ose cdo lloj modeli me madhesin gomes me 8,5 Inch ose 10 Inch

690 L1,990 L

Prezantimi i produktit të gomave pneumatike:

1. Gomat pneumatike të 8 skuterëve 1/2×2 ose 10 x 2 janë universale për rrotat e përparme dhe të pasme, të cilat zëvendësojnë plotësisht gomat origjinale të Xiaomi  M365/Pro por gjithashtu per cdo lloj modeli scooter qe i perkasin kesaj madhesie

2. Krahasuar me gomat e forta, gomat pneumatike kanë kualitet me  të mirë, duke ju lejuar të lundroni në shumicën e sipërfaqeve të rrugëve dhe t’ju ofrojnë një përvojë të rehatshme drejtimi. Megjithatë, duhet theksuar se të gjitha gomat mund të shpohen me një objekt me majë.

3. Gomat tona pneumatike janë prej gome butili (zakonisht përdoren në prodhimin e gomave të automobilave dhe avionëve, me vulosje të mirë, rezistencë ndaj ngjeshjes, mbrojtje mjedisore dhe qëndrueshmëri). 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori: ,

SHOPPING CART

close