, ,

GJURMUES (GPS) INTELIGJENT IMILAB KIESLECT (3 cope)


Gjurmuesi inteligjent nga Kieslect eshte pikerisht aksesori qe ju duhet ne perditshmeri.

Tashme nuk duhet te shqetesoheni me nese i harroni, humbisni apo jua vjedhin gjerat tuaja.

Mjafton nje klikim dhe gjurmuesi do leshoj tingull per te gjetur ate cka keni harruar, kurse per gjerat e vjedhura lidhet me maps.

Deri ne 3 muaj mbajtje baterie.

Gjurmuesi i vogel dhe shume praktik ne perdorim mund te vendoset ne cdo gje qe deshironi. Mund ta vendosni ne celularin tuaj, te celsat e shtepise apo makines, madje edhe te makina vet, te qaforet e kafsheve shtepiake qe ti keni nen kontroll, etj… 

Ky gjurmues vjen ne set prej 3 Cope  dhe te 3-ja kushtojne ne cmim oferte per vetem 3990 L.

3,990 L

SHOPPING CART

close