,

Smartwatch Gjurmues Fitnesi

Availability:

S’ka stok


Më shumë sesa thjesht numërimi i hapave — Afrohuni në metrikat kryesore të shëndetit “Halo” si rrahjet e zemrës, pikët e aktivitetit, rezultati i gjumit dhe nivelet e oksigjenit në gjak sipas kërkesës në ekranin me prekje me ngjyra Halo View.

Lëvizni më mirë — Merrni një Vlerësim të Lëvizjes me aplikacionin Halo dhe një program të personalizuar ushtrimesh për të ndihmuar në përmirësimin e shëndetit tuaj të lëvizjes me kalimin e kohës.

Rimbushni dhe mbushni me karburant – Matni sasinë dhe cilësinë e gjumit tuaj dhe zbuloni meditimet e përditshme dhe recetat e shijshme nga WW, Whole Foods Market dhe më shumë.

Shkoni më thellë – Matni përqindjen e yndyrës në trup duke përdorur vetëm kamerën e smartphone dhe aplikacionin Halo dhe analizoni tonin e zërit me aplikacionin Halo.

Kontrolli në lëvizje — Merrni njoftime me tekst, filloni stërvitjet e drejtpërdrejta dhe merrni alarme rikujtuese për lëvizjen direkt nga kyçi i dorës.

Halo punon me Alexa – Kërkoni pajisjen tuaj të aktivizuar me Alexa që t’ju tregojë përmbledhjen tuaj të shëndetit, rezultatin e aktivitetit, cilësinë e gjumit dhe më shumë. Vizitoni cilësimet brenda aplikacionit Halo dhe klikoni “Connect Alexa” për ta aktivizuar.

990 L

S’ka stok

Ora e gjurmimit të aktivitetit – Ora Fitness Tracker është
një hapamates dhe kilometrazh me ekran 1 inç. Ka disa opsione të modalitetit të
përshtatjes për të gjurmuar statusin e aktivitetit tuaj të përditshëm: ecje,
vrapim, joga dhe çiklizëm. Ju mund të vendosni qëllimet tuaja të stërvitjes
përmes aplikacionit dhe kur ora sportive të përcjellë se keni përfunduar
qëllimet e vendosura, do t’ju japë sinjalizime dhe do të gjenerojë distinktivë
që mund t’i shfaqni në faqet tuaja sociale!

Monitoruesi i rrahjeve të zemrës në kohë reale – Monitori i
rrahjeve të zemrës përdor sensorin më të fundit të HR për të gjurmuar
vazhdimisht automatikisht rrahjet tuaja të zemrës. Të dhënat e rrahjeve të
zemrës do të regjistrohen në aplikacion. APP ka funksionin e vendosjes së
intervalit të rrahjeve të zemrës. Stërvitja e bazuar në intervalin e rrahjeve
të zemrës është e favorshme për të arritur më mirë efektin e stërvitjes.

Monitoroni gjumin tuaj – Siguron ciklet e gjumit dhe gjurmon
rrahjet e zemrës. Zgjohuni me vlerësimin tuaj ditor të cilësisë së gjumit për
të mësuar se si të bëni një gjumë të mirë gjatë natës dhe si ta përmirësoni
atë. Aftësia për të monitoruar nivelet e gjumit ju jep një ide më të mirë se sa
kohë ju nevojitet për të pushuar mirë.

Mos humbisni kurrë një telefonatë ose një mesazh. Shikoni
telefonatat dhe mesazhet në orën tuaj inteligjente. Merrni telefonata,
kalendarë, mesazhe me tekst dhe njoftime SMS (Facebook, WhatsApp, Instagram dhe
Twitter) dhe mos humbisni kurrë diçka të rëndësishme. Mund të konfiguroni shumë
funksione të vogla të dobishme në APP, si p.sh. thirrjet zgjuese me rrotullim
të kyçit të dores.

Kush nuk do të donte një orë inteligjente? Gjurmuesit e
fitnesit për femra meshkuj adoleshente, Një ide e shkëlqyer dhe e lehtë dhuratë
për prindërit, miqtë, familjen ose të moshuarit etj.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close