Gaming Mouse TL-70


Gaming Mouse TL-70

• Projektuar për të ripërcaktuar standardet e saktësisë dhe shpejtësisë

• Krijuar për t’ju dhënë përparësi në lojën intensive

• Me pajisjet Bloody ju reagoni më shpejt dhe jeni gjithmonë një hap përpara kundërshtarëve tuaj`

• Pa asnjë zhurmë tradicionale kërcimi metalik

• Kryen përgjigje ekstreme me shpejtësi drite prej 0,2 ms me jetëgjatësi mbi 20 milionë klikime

• Rrota me rreze infra të kuqe mund të rrotullohet miliona herë gjatë jetëgjatësisë së saj dhe të aktivizohet me të njëjtën saktësi si një buton i mausit

• Rezolucion i rregullueshëm 800/1000/1200/1600/8200 CPI

• Përdorni tastet “1, N, 3,4” për të zhvendosur 4 mënyra fotografimi dhe për të rritur fuqinë e zjarrit në çast

• Përmirëson çështjen e klikimit të dyfishtë të çelësit metalik

• MMO optimale (Ultra Core 4 & Macro)

• Veprime komplekse të thjeshtuara me vetëm një klik

• Përmirësoni në çast teknikat e snajperimit duke aplikuar 6 mënyra të fuqishme të snajperimit

• Rregulloni fokusin për të përmirësuar gjurmimin

3,690 L

Specifikimet:

Memoria : 160 K

Shpejtësia e kuadrit: 12,000 fps

Rezolucioni max: 8200 CPI (e rregullueshme me 5 nivele)

Përgjigja kryesore: Më pak 0,2 ms

Rrota infra të kuqe: Mbi 1 milion rrotullime

Shpejtësia e gjurmimit: 150 inç/sek (ips)

Përpunimi i imazhit: 10,8 Megapiksel/sek

Çizme Armor X’ Glide Metal: Mbi 300 km

Infrared-Micro-Switch: Mbi 20 milionë klikime

Shpejtësia e raportimit: 125~1000 Hz

Lloji: Me kabull

Numrat e butonave: 9

Gjatësia e kabullit: 1.8 M

Lidhës: USB (2.0/3.0)

Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close