Gaming Mouse R80 Bloody


Gaming Mouse R80 Bloody

• Mouse me wireless

• I projektuar për të ripërcaktuar standardet e saktësisë dhe shpejtësisë

• Projektuar për t’ju dhënë përparësi në lojë intensive

• Me pajisjet Bloody ju reagoni më shpejt dhe jeni gjithmonë një hap përpara kundërshtarëve tuaj

• Pa asnjë zhurmë kërcimi metalik

• Përgjigje ekstreme me shpejtësi drite prej 0,2 ms me jetëgjatësi mbi 20 milionë klikime

• Rrota me rreze infra të kuqe mund të rrotullohet miliona herë gjatë jetëgjatësisë së saj dhe të aktivizohet me të njëjtën saktësi si një buton i mausit

• Rregulloni fokusin për të përmirësuar gjurmimin

• Përmirësoni në çast teknikat e snajperimit duke aplikuar 6 mënyra të fuqishme të snajperimit

• Armor Boot eliminon fërkimin në pothuajse çdo sipërfaqe për lëvizje më të buta, lëvizje precize të kursorit dhe saktësi të përmirësuar

• Siguroni vonesë zero dhe mbrohuni në mënyrë efektive nga burimet e tjera të ndërhyrjes

• Bateri litium e rikarikueshme 600 mAh e integruar, e lehtë për t’u karikuar me kabllo mikro USB

3,690 L

Specifikimet:

Memoria: 160K

Përshpejtimi: 20 g~23 g

Shpejtësia e kuadrit: 6666 fps

Rezolucioni max: 4000 CPI

Përgjigja kryesore: Më pak 0,2 ms

Rrota infra të kuqe: Mbi 1 milion rrotullime

Shpejtësia e gjurmimit: 60~160 inç/sek (ips)

Përpunimi i imazhit: 2,41 Mega piksel/sek

Çizme Armor X’ Glide Metal: Mbi 300 km

Infrared-Micro-Switch: Mbi 20 milionë klikime

Shpejtësia e raportimit: 125~500 Hz

Lloji: Wireless

Pesha neto: 151 g 

Lidhës: USB (2.0/3.0)

Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close