Gaming Mouse Ml-16 Bloody


Gaming Mouse Ml-16 Bloody

• Teknologjia inovative LK (Light Strike) përdor Mikro-Switch Infrared për të reaguar me shpejtësinë e dritës me përgjigje ekstreme të klikimeve 0.2ms

• I projektuar për të ripërcaktuar standardet e saktësisë dhe shpejtësisë

• Krijuar për t’ju dhënë përparësi në lojën intensive

• Me pajisjet Bloody ju reagoni më shpejt dhe jeni gjithmonë një hap përpara kundërshtarëve tuaj

• Përgjigja e klikimit në më pak 0,2 ms

• Rrota infra të kuqe për saktësi dhe qëndrueshmëri

• Rezolucion i rregullueshëm 800/1000/1200/1600/8200 CPI

• 4 modalitete fotografimi në butonin e majtë, përdorni tastet “1, N, 3,4” për të zhvendosur 4 mënyra fotografimi dhe për të rritur fuqinë e zjarrit në çast

• MMO optimale (Ultra Core 4 & Macros), veprime komplekse të thjeshtuara me vetëm një klik

• Teknologjia e kalibrimit me 16 gradë për të rregulluar fokusin për të përmirësuar gjurmimin

• Tastiera numerike ergonomike, e krijuar për lojtarët MMO për të kryer shpejt veprime makro

• Ka kordon të gërshetuar dhe është mjaft i gjatë për t’i mbajtur ata që janë mësuar me një maus me valë të mos ndjehen sikur janë në lidhje

• Kordoni është gjithashtu mjaft i qëndrueshëm që të përputhet me garancinë e “20 milionë klikimeve” të mousit në butonin e klikimit të majtë

• Karakteristika të tjera të rëndësishme përfshijnë një panel me teksturë rezistente ndaj djersës, anët e konturuara dhe 17 butona lehtësisht të aksesueshëm dhe të programueshëm

3,190 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close