Gaming Mouse A9071 (bloody)


Gaming Mouse A9071 (bloody)

• Teknologjia inovative LK (Light Strike) përdor Mikro-Switch Infrared për të reaguar me shpejtësinë e dritës me përgjigje ekstreme të klikimeve 0.2ms, që nuk mund të tejkalohet kurrë

• Pa asnjë zhurmë kërcimi metalik

• Përgjigje ekstreme me shpejtësi drite prej 0,2 ms me jetëgjatësi mbi 20 milionë klikime

• Rrota me rreze infra të kuqe mund të rrotullohet miliona herë gjatë jetëgjatësisë së saj dhe të aktivizohet me të njëjtën saktësi si një buton i mausit

• Përdorni tastet “1, N, 3” për të zhvendosur 3 mënyra fotografimi dhe për të rritur fuqinë e zjarrit në çast.

• Rezolucion i rregullueshëm 800/1000/1200/1600/4000 CPI

• Përmirësoni në çast teknikat e snajperimit duke aplikuar 6 mënyra të fuqishme të snajperimit

• Armor Boot eliminon fërkimin në pothuajse çdo sipërfaqe për lëvizje më të buta, lëvizje precize të kursorit dhe saktësi të përmirësuar

• Ofron sipërfaqe të lëmuar dhe lejon mousin të rrëshqasë me saktësi 

• I optimizuar për shpejtësi dhe kontroll

• Përmban një sipërfaqe prej pëlhure që ju jep saktësi dhe rehati ekstreme

3,290 L

Specifikimet:

Memoria : 160K

Shpejtësia e kuadrit: 6666 fps

Maks. Rezolucioni: 4000 CPI

Përgjigja kryesore: Më pak 0,2 ms

Rrota infra të kuqe: Mbi 1 milion rrotullime

Shpejtësia e gjurmimit: 60~160 inç/sek (ips)

Përpunimi i imazhit: 2,41 Megapiksel/sek

Infrared-Micro-Switch: Mbi 20 milionë klikime

Shpejtësia e raportimit: 125~1000 Hz

Lloji: Me kabull

Numrat e butonave: 8

Gjatësia e kabllit: 1.8 M

Lidhës: USB (2.0/3.0)

Sistemi : Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 ose më lart

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close