Gaming Mouse A6081 (bloody)


Gaming Mouse A6081 (bloody)

• Përgjigja klikimit në më pak se 0,2 ms

• Pa asnjë zhurmë kërcimi metalik

• Përgjigje me shpejtësi drite prej 0,2 ms me jetëgjatësi mbi 20 milionë klikim

• Rrota me rreze infra të kuqe mund të rrotullohet miliona herë gjatë jetëgjatësisë së saj dhe të aktivizohet me të njëjtën saktësi si një buton i mausit

• Rezolucion i rregullueshëm 800/1000/1200/1600/3200 CPI

• Përdorni tastet “1, N, 3” për të zhvendosur 3 mënyra fotografimi dhe për të rritur fuqinë në çast

• Përmirësoni në çast teknikat e snajperit duke aplikuar 6 mënyra të fuqishme të snajperimit

• Armor Boot eliminon fërkimin në pothuajse çdo sipërfaqe për lëvizje më të buta, lëvizje precize të kursorit 

• Tapeti i mousit i bërë me punim të shkëlqyer , jep saktësi dhe rehati ekstreme

• Sipërfaqje e qëndrueshme ndjen çdo lëvizje të mousit

3,290 L

Specifikimet:

Memoria: 160K

Përshpejtimi: 20 g~23 g

Shpejtësia e kuadrit: 6666 fps

Rezolucioni max: 4000 CPI

Rrota infra të kuqe: Mbi 1 milion rrotullime

Shpejtësia e gjurmimit: 60~160 inç/sek (ips)

Përpunimi i imazhit: 2,41 Megapiksel/sek

Infrared-Micro-Switch: Mbi 20 milionë klikime

Shpejtësia e raportimit: 125~1000 Hz

Lloji: Me kabull

Numri butonave: 8

Gjatësia e kabullit: 1.8 M

Sensori: Motori optik

Lidhës: USB (2.0/3.0)

Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 +

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close