,

Gaming Keyboard V-100 ( Tastierë dhe Mouse )


Gaming Keyboard V-100 ( Tastierë dhe Mouse )

• Stili XBlaster tregon hijeshinë e personalitetit dhe dritat shumëngjyrëshe të instaluara në pjesën e përparme. Lehtë për të përdorur tastet multimediale, faqen kryesore, rregullimin e volumit.

• Ky artikull përfshin një tastierë lojrash + një maus 

• Tastierë lojërash me drita Led

• Shtypni FN + SL për të ndërruar ngjyrën e dritës së pasme

• Shtypni FN + PS për të ndërruar 3 ngjyra

• Shtypni FN + PB për të ndërruar një ngjyrë

• Shtypni FN + lart/poshtë për të rregulluar ndriçimin

• Tastierë me ndjenjë komode

• IC i kontrollit kryesor të lojës

• Spacebar i projektuar me kujdes

• Plotësisht i papërshkueshëm nga uji

• Lloji i ndërfaqes USB

2,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close