,

Gaming Desktop Q1300 Bloody


Gaming Desktop Q1300 Bloody

• Ofron një teknologji të avancuar të kombinuar me saktësi

• Efektet e ndriçimit: FN + F12 (të ngurta / me frymëmarrje / joaktiv)

• Shkëlqimi: FN + ↑ / ↓

• Shpejtësia e raportit të plotë 1000 Hz ofron reagime më të shpejta dhe në kohë

• Shtypni FN+F1~F7 për të aplikuar tastet kryesore multimediale

• Ngritja e silikonit kundër rrëshqitjes parandalon lëvizjen ose dridhjen e tastierës gjatë seancës së lojës

• Vida të dyfishta + susta të dyfishta + shiriti balancues me qëndrueshmëri të fortë

• Rezolucion i rregullueshëm 500/1000/1200/1600/2000/3200 CPI

• Butonat anësore të gishtit të madh të 4-të dhe të 5-të janë paracaktuar si funksione prapa dhe përpara

• Një klik për të kaluar midis 3 llojeve të efekteve të ndriçimit të mousit (Neon/Breathing/ Solid)

• Shtypja Fn+F8 do të çaktivizojë tastet “Window” për të shmangur ndërprerjen gjatë seancës së lojës

4,190 L

Specifikimet:

MOUSE

Sensori: AVAGO A3050 Gaming Engine

Rezolucioni: 500/1000/1200/1600/2000/3200 CPI

Përpunimi i imazhit: 2,41 M Pixel/sek

Shpejtësia e kuadrit: 6666 fps

Shpejtësia e gjurmimit: 60 ip

Shpejtësia e raportimit: 500 Hz/sek

Përgjigja kryesore: 1 ms

Jetëgjatësia e butonit: 10 milion klikime

Çizme Armor X’ Glide Metal: 300 km

TASTIERA

Tastet e lojërave: W / A / S / D

Ndriçim i pasmë: Neon ose i kuq

Rezistent ndaj ujit: Siguruar dyfish

Lidhës: USB

Gjatësia e kabullit: 1.8 m

Kërkesat e sistemit: Windows XP / Vista7 / 8 / 8.1 / 10

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close