,

Gaming Desktop Q1100 Bloody


Gaming Desktop Q1100 Bloody

• Tastiera Bloody karakterizohet nga dizajni unik, cilësi e lartë dhe teknologjitë më të fundit

• Fokusim në detaje, komoditet dhe ergonomi

• Tastiera Bloody është projektuar për të ofruar kontroll të plotë të kënaqshëm drejt e në majat e gishtave tuaj

• Ofron një teknologji të avancuar të kombinuar me saktësi

• Çdo çelës vendoset si “Çelës Turbo-Shot”

• Për të aplikuar: shtypni dhe mbani tastin për klikim të vazhdueshëm

• Rezistent ndaj ujit me siguri të dyfishtë

• Ngritja e silikonit kundër rrëshqitjes parandalon lëvizjen ose dridhjen e tastierës gjatë seancës së lojës

• Dizajni i pjerrët i kapakut të tastierës ul probabilitetin e klikimeve aksidentale midis tasteve

• Vida të dyfishta + susta të dyfishta + shiriti balancues siguron qëndrueshmëri më të fortë

• Shpejtësia e raportit të plotë 1000 Hz ofron reagime më të shpejta

• 5 nivele të ndriçimit LED

• Rregullo nga 100%, 75%, 50%, 25% dhe jashtë

3,390 L

Specifikimet:

MOUSE

– Çizme Armor X’ Glide Metal: Mbi 300 km

– Shpejtësia e raportimit: 125~1000 Hz/sek (e rregullueshme me 4 nivele)

– Lloji: Me kabull

– Numrat e butonave: 8

– Gjatësia e kabullit: 1.8 M

– Sensori: Motori optik

– Lidhës: USB (2.0/3.0)

– Sistemi : Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 ose më vonë

TASTIERA

Çelësat konveks silikoni: W/A/S/D

Hotkey: Tasti i nxehtë multimedial

Ndriçim i pasëm: Shkëlqim neoni

Rezistent ndaj ujit: Siguruar dyfish

Space-bar: Screw Enhanced

Lidhës: USB

Gjatësia e kabullit: 1.8 m

Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 ose më vonë

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close