GAMING CONSOLE X6


GAMING CONSOLE X6

X6 HD me ekran 3,5 inç 

Ekrani me ngjyra 3,5 inç ju ofron imazhe delikate dhe ngjyra të buta, të cilat mund të reduktojnë në mënyrë efektive lodhjen e syve.

Bateria e integruar 2000 mAh, mund të funksionojë për 6 orë kur është plotësisht e karikuar

Permban çipin RISO me katër bërthama me performancë të lartë AT2273S32 bit RISO, mbështet cilësinë e imazhit me frekuencë të lartë 60 Hz dhe mund të funksionojë pa probleme për lojërat 2D/3D në shkallë të gjerë

Mbështet 11 emulatorë të lojërave kryesore: SFC, GBC, GBA, GB, FC, NES, MD, MAME, SMC, CPS, SMD

Rezolucioni i lartë 640*480 sjell cilësi delikate fotografie me definicion të lartë dhe kënd të gjerë shikimi

Mbështet kapacitetin e zgjerimit të kartës TF deri në 64G (karta TF nuk përfshihet), lojërat / videot / këngët / fotografitë mund të instalohen të gjitha

Përveç luajtjes së lojërave, mund të përdoret gjithashtu për të parë filma/dëgjuar muzikë/kontrolluar foto/afishuar kalendarin/afishuar orën

Kompakt dhe i lehtë, me përmasa 10x3x13cm, i përshtatshëm për tu mbajtur

3,490 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close