,

Galaxy Buds Pro3


Galaxy Buds Pro3

✔️ Cilësi premium, e jashtëzakonshme e zërit me tingull të qartë dhe të mprehtë, i përshtatshëm për të dëgjuar shumë zhanre muzikore

✔️ Dizajn kompakt, i bukur, i ngjashëm me 99% produkte origjinale

✔️ Kufje për 3 orë dëgjim të vazhdueshëm muzike. Kutia e karikimit ngarkon kufjet 2-3 herë, koha e karikimit është 1,5 orë

✔️ Lidhje e shpejtë bluetooth 5.2 e pajtueshme me të gjitha pajisjet, distanca maksimale deri në 10 m

✔️ Buds Pro integron një sensor të njohjes së zërit për të ndihmuar në kapjen e përmbajtjes së bisedës dhe eliminimin e tingujve mjedisorë si zhurmat dhe tingujt e bisedës.

👉 Specifikimet teknike të kufjeve Bluetooth Buds Pro 3

✔️ Bluetooth: 5.2

✔️ Kapaciteti i baterisë së karikimit: 300 mAh

✔️ Kapaciteti i baterisë së kufjeve: 35 mAh litium

✔️ Distanca e transmetimit: Distanca pa pengesa ~10m

✔️ Koha e bisedës: 2-3 orë

✔️ Dizajn në modë, personalitet.

✔️ Tingull me cilësi studioje me altoparlantë të dyanshëm.

✔️ Efikasiteti i anulimit të zhurmës deri në 98%.

✔️ Komunikoni lehtësisht me 3 mikrofona dhe sensorin e njohjes së zërit.

✔️ Sinkronizoni me pajisjet celulare

✔️ Koha e dëgjimit të muzikës: Rreth 4 orë

✔️ Koha e bisedës: Rreth 3.5 orë

✔️ Përmbush standardin IPX2 të papërshkueshëm nga uji.

✔️ Kontrolli me prekje: ndalo/luaj, përgjigju telefonatave, kapërceje këngët.

2,190 L

SHOPPING CART

close