,

FTOHES PER LAPTOP DHE NOTEPAD 9-17”


Ftohes laptopi NB339, i pershtatshem per laptop dhe NotePad deri ne 17’’.

Dizajni ergonomik: me strukturën inxhinierike të studimit, stenda Note pal ergo ofron 5 cilësime të ndryshme të lartësisë për përdoruesit e laptopëve kënd më të mirë shikimi.

Lehtësoni dhimbjet e qafës dhe kyçit të dorës ne perdorimin e gjate.

Performanca optimale e ftohjes: Sipërfaqja e rrjetës metalike me ventilator të heshtur 14 cm të integruar (pa kornizë ventilatori) kryen zgjidhjen termike përfundimtare

Kontrolli i rregullueshëm i shpejtësisë së ventilatorit dhe çelësi i ndezjes-fikjes përshtaten me mjedise të ndryshme pune

Përputhshmëri e shkëlqyeshme: dy mbështetëse kundër rrëshqitjes me dizajn të rregullueshëm të konfigurimit të gjerësisë janë posaçërisht për akomodimin nga netbook në fletore me madhësi të madhe, duke përfshirë ekranin e gjerë

Me shpërndarës USB për t’u lidhur me aksesorë të ndryshëm

Dy doreza anësore për perdorimin e lehte te ftohesit

 

1,790 L

SHOPPING CART

close