,

FTOHES LAPTOPI AICHESON S18


-Ftohja e ventilatorit të laptopit AICHESON S18 aplikohet me 4 ventilatorë ftohës, 2 porte USB, 4 lartësi të rregullueshme të stendës, drita LED blu, ekran LCD me 6 shpejtësi të ndryshme ventilatorësh.

-Shtypni O/M, shpejtësia e parazgjedhur e ventilatorit është në 3 nivele, të gjithë ventilatoret punojnë, dritat e ndezura.

1-Shtypni 2-3s, 2 ventilatoret e vegjel do fiken kurse 2 të mëdhenjte ende të ndezur.

2- Shtypni përsëri 2-3s, 2 të mëdhenjte do fiken kurse 2 të vegjëlit do jene ndezur.

3-Shpejtësia është e rregullueshme në çdo modalitet

-Një shufër metalike për dizajn ergonomik në pjesën eposhtme ofron mekanizëm ngritjeje, 4 lartësi të rregullueshme të qëndrimit për jetë të shëndetshme. Një dorezë silikoni me cilësi të lartë në fund të sipërfaqes së ftohësit të macbook e mban laptopin tuaj të mos rrëshqasë kur është i ngritur

-2 ventilatore të mëdhenj (4,92″) dhe 2  të vegjël (2,75″) me 1500 RPM me zhurmë
17 DBA krijojnë një rrjedhë të vazhdueshme dhe të shpërndarë në mënyrë të barabartë të ajrit të ftohtë poshtë laptopit tuaj. LED-të blu ndriçojnë përmes rrjetës dhe shtojnë estetikën e jastëkut ftohës.

 

1,790 L

SHOPPING CART

close