Fshes me korent per Makine XO-CZ001A


Fshes me korent per Makine XO-CZ001A

E pajisur me 5 Koka te ndryshme Pastrimi

Pastron shume lehte dhe shpejte

Fuqi motori deri 120 W

Kutia e filtrim mund t hiqet dhe te lahet shume thjeshte

1,700 L

■Fshesë me korrent me tela e montuar në makinë, thithje e fortë, e lagur dhe e thatë

■Pajisur me 5 lloje koka te ndryshe

■Kokë pastrimi automatik me shpejtësi të lartë, pastrim i mbyllur, i lehtë përthithës i lëngut, i ngurtë, i flokëve etj.

■Ciklon rrethor 360 gradë, filtër thithës me thithje të fortë dhe afatgjatë pa mbetje

■120W fuqi e lartë, tension 12V, modaliteti i furnizimit me energji elektrike: koka çakmak

■Lëvizja e telit të bakrit, rregullimi automatik i lëvizjes inteligjente, reduktimi i kufizuar i zhurmës, stabiliteti i vazhdueshëm dhe pa ngrohje

■Kutia e filtrit/pluhurit mund të hiqet dhe lahet dhe mund të lahet në mënyrë të përsëritur pa materiale harxhuese

■Materiali ABS, kordon zgjatues 5 metra, madhësia e produktit: 330*90*90mm

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close