Freskuese Xiaomi Smart Tower Fan


Freskuese Xiaomi Smart Tower Fan

Largoni të gjithë nxehtësinë: gjatë ditëve të nxehta, ventilatori Xiaomi ofron shumë ftohje.

Ky ventilator i kullës DC me frekuencë të ndryshueshme ka funksionim të qëndrueshëm, zhurmë të ulët dhe kursen energji.

Me 10 turbina me erë, 35 tehe ventilatori, një dalje ajri ultra të madhe 682 mm dhe një kanal ajri jashtëzakonisht, ai siguron një dalje ajri shumë të fortë deri në 541 m3/h.

Me këtë rrjedhë të fuqishme të erës, ju largoni të gjithë nxehtësinë e verës nga dhoma juaj. Dëshironi të ftohni të gjithë dhomën ose një zonë të caktuar?

Me diapazonin 150° me parametrat 30°, 60°, 90°, 120° dhe 150° mund ta rregulloni vetë. 

Ju e kontrolloni ventilatorin Smart Tower Xiaomi nëpërmjet butonave në krye, aplikacionit Mi Home ose nëpërmjet kontrollit inteligjent zanor me Google Assistant ose Alexa. Në këtë mënyrë thjesht dhe shpejt ndizni ose fikni ventilatorin, rregulloni rrotullimin dhe kaloni midis flukseve dhe niveleve të ndryshme të ajrit.

Me dizajnin e tij të këndshëm dhe të hollë, ventilatori i kullës inteligjente Xiaomi kërkon pak hapësirë. Seksioni bazë, ku del ajri, nuk është shumë më i madh se një letër A4. Prandaj, ventilatori përshtatet lehtësisht dhe është gjithashtu i këndshëm për t’u parë.

Fëmijë të vegjël përreth? Nuk ka problem. Ventilatori është i sigurt për fëmijët gjatë të gjitha seancave. Fëmijët nuk mund të fusin gishtat në ventilator dhe nuk ka fare tehe rrotulluese për të lënduar veten. Ilaçi perfekt kundër nxehtësisë së panevojshme për të gjithë familjen!

Ventilatori Smart Tower është një opsion miqësor me energjinë, ka një konsum të ulët prej 3,5 vat. Kjo do të thotë se me 6 ditë përdorim të plotë, ventilatori në këmbë ka konsumuar vetëm 1.19 kWh.

Një frymëmarrje e ajrit të pastër pa shumë zhurmë dhe konsum: tingëllon si ventilatori i përsosur. Ventilatori Smart Tower Xiaomi i ka të gjitha. Me një nivel zhurme prej vetëm 34,6 decibel, ai funksionon ekonomikisht dhe në heshtje, duke siguruar freski freskuese gjatë ditës dhe natës. Kohëzgjatjen e ftohjes gjatë natës e vendosni vetë: 2, 4, 6 ose 8 orë. Në këtë mënyrë ju bini në gjumë të qetë, por ventilatori nuk përdor energji gjatë gjithë natës.

13,000 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close