Freskuese Earldom F01


Freskuese Earldom F01 

– Earldom ka përditësuar modelin e produktit të ventilatorit elektrik ET-F01 – një linjë e përshtatshme produktesh shtëpiake.

– Me një kapacitet baterie të integruar prej 7200 mAh, produkti ynë ET-F01 mund t’i shërbejë nevojave ftohëse prej 4-10 orësh.

– Me 3 mënyra ftohjeje për të ndihmuar përdoruesit të përshtaten sipas nevojave të tyre

– Produkti është shumë efikas në energji sepse përdor vetëm 5V. 

– Lartësia maksimale e produktit arrin 1 m dhe mund të ndryshohet sipas dëshirës tuaj.

– Një produkt që mund të vendoset në tryezën e studimit, tavolinë, dhomë gjumi, makinë, udhëtime, …

3,990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close