, , ,

Fishë Baseus Type C


Marka: Baseus
Modeli Cafule
Materiali: alumini dhe TPE
Dalja: 5V / 3A Maks
Shpejtësia: 480 Mbps
I pajtueshëm me pajisjet me lidhje USB C

Përmbajtja e paketimit:

1 x Baseus Cafule USB në USB Kabllo Lloji C 1M

700 L