,

Fish Metal Type-C → Type-C Baseus


Fish Metal Type-C → Type-C Baseus

• Dizajn miqësor për përdoruesit

• Shpërndarje me fuqi të lartë 100W

• Teknologjia PD 5A/20V 100W e çon shpejtësinë e karikimit në nivel tjetër

• Karikimi i shpejtë mund të karikojë plotësisht një Samsung S20, nga 0 në 100%, në 50 minuta

• Çipi inteligjent i certifikuar rregullon rrymën dhe tensionin, duke siguruar karikim të shpejtë 100W më të sigurt

• Përdoreni për të karikuar çdo pajisje me siguri

1,190 L

SHOPPING CART

close