Fish Karikimi Usb-Iphone (Mcdodo)


Gjatësia 1.8M është ideale për përdorim në distanca të gjata në shtëpi, në zyrë, në makinë, në udhëtime dhe në vende të tjera.

KARKIM I SHPEJTË 2.4A: I përforcuar me fibër aramide dhe tela bakri me diametër duke e bërë kabllon e karikimit Nexcable shumë më të shpejtë dhe më të fortë se kabllot konvencionale të karikimit me tela të hollë energjie.

QËNDRIM SUPERIOR: Kabllo MCDODO Kordoni me gërsheta najloni me shtresë alumini ka një jetëgjatësi ultra të lartë mbi 5000 përkulje. Nuk do të ndahet apo prishet lehtë.

800 L

SHOPPING CART

close