,

Fish Karikimi Lightning USB-iPhone


Kabllo Apple Lightning në USB, 100% origjinal.

Kurseni mbi 50% të çmimit të Apple Store për një pëlqim për një produkt të ngjashëm! Kjo kabllo origjinale Apple Lightning përdoret si për sinkronizimin ashtu edhe për karikimin e iPhone dhe iPad. Ose mund të lidheni me përshtatësin e energjisë USB të Apple për karikim të përshtatshëm nga një prizë muri.

Lidhësi Lightning me 8 pin i përshtatet pajisjes suaj të përputhshme dhe lidhësi USB 2.0 përshtatet me çdo pajisje të aktivizuar USB si laptopët etj.


1,490 L

Pajisjet e përshtatshme:

iPhone Models

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 mini

iPhone 13

iPhone SE 

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 mini

iPhone 12

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone 5


iPad Models

iPad Pro 12.9-inch 

iPad Pro 10.5-inch

iPad Pro 9.7-inch

iPad Air 2

iPad Air 

iPad 

iPad mini (g)

iPad mini 4

iPad mini 3

iPad mini 2

iPad mini (1st generation)

Mac Models

MacBook Air (13-inch, Early 2015 – 2017)

MacBook Air (11-inch, Early 2015)

MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012 – 2015)

MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2012 – 2015)

iMac (Retina 4K, 21.5-inch, 2019)

iMac (Retina 4K, 21.5-inch, 2017)

iMac (Retina 4K, 21.5-inch, Late 2015)

iMac (Retina 5K, 27-inch, 2019 – 2020)

iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017)

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014 – 2015)

iMac Pro (2017)

Mac Studio (2022)

Mac mini (M1, 2020)

Mac mini (2018)

Mac mini (Late 2014)

Mac Pro (2019)

Mac Pro (Late 2013)

iPod Models

iPod touch (7th generation)

iPod touch (6th generation)

iPod touch (5th generation)

iPod nano (7th generation)

AirPods Models

AirPods Max

AirPods Pro

AirPods (3rd generation)

AirPods with Wireless Charging Case (2nd generation)

AirPods (2nd generation)

AirPods (1st generation)

Wireless Charging Case forAirPods