,

Fish Baseus Type-C → Iphone


Fish Baseus Type-C → Iphone

• Karikim i shpejtë PD 20W dhe transferim i shpejtë i të dhënave – deri në 480 Mbps

• Kabllo e pajtueshme me të gjitha pajisjet

• Kabllo e përbërë nga 5 bërthama të trasha, garanci e karikimit të shpejtë dhe në të njëjtën kohë të qëndrueshme

• Rezistencë ndaj përkuljes dhe përdredhjes dhe nuk ngatërrohet

• E përputhshme me të gjitha pajisjet me fish Lightning

• Kablloja Baseus është krijuar për t’i dhënë pajisjes tuaj shpejtësinë maksimale të karikimit

890 L

Prodhuesi : Baseus

Lloji : USB-C – iPhone

Gjatësia : 2m

Rryma e daljes : 20 W

Funksionet: Karikimi dhe Transferimi i të Dhënave

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close