,

Fish Baseus Display Type-C → Iphone 20W


Fish Baseus Display Type-C → Iphone 20W

• Monitorimi në kohë reale i karikimit për t’ju dhënë një përvojë më të vizualizuar

• Me karikim të shpejtë 20 W

• 60% e baterisë në 30 min

• Dalja PD 20 W ndihmon në karikimin e plotë të një telefoni në çast

• 5 fije prej 178 bërthamash bakri të konservuar kanë përçueshmëri të fortë dhe më pak rezistencë për karikim të shpejtë

• Aliazh zinku kundër mbinxehjes

• Lidhjet janë rezistente ndaj oksidimit, rezistente ndaj konsumit, pa mbinxehje, të qëndrueshme dhe të sigurta

• Shpejtësia e transferimit të të dhënave 480 Mbps

• Fuqia 20W 

• Ndërfaqja hyrëse Type-C

• Ndërfaqja e daljes Iphone

• Gjatësia 1 m

1,190 L

SHOPPING CART

close