,

Fish Baseus Superior USB – Iphone


Fish Baseus Superior USB – Iphone

• Kablloja Superfast nga Baseus ka gjatësi mjaft të mjaftueshme për karikim pa u shqetësuar se ku është spina

• Siguron karikim të shpejtë dhe të sigurt të të gjitha pajisjeve tuaja me një port Lightning

• Mbështet transferim të shpejtë të të dhënave midis pajisjeve tuaja me shpejtësi deri në 480 Mbps

• Kablloja është e veshur me pëlhurë të gërshetuar me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme 

• Karikoni dhe sinkronizoni të dhënat në të njëjtën kohë

• Karikim ultra i shpejtë dhe plotësisht i qëndrueshëm

690 L

Specifikimet:

– Shpejtësia e transferimit të të dhënave: 480 Mbps

– Rryma maksimale e karikimit: 2A

– Gjatësia e kabllit: 2m

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close