,

Fish Baseus Seria Superior USB – Micro 2A


Fish Baseus Seria Superior USB – Micro 2A

• Ultra fleksibël, përkulje 90°

• Rezistent ndaj konsumit: Material ABS, rezistent ndaj gërvishtjeve 

• Ka forcë tërheqëse dhe fleksibilitet të përmirësuar

• Karikim i shpejtë 2A, kursim kohe 

• Karikoni në mënyrë të qëndrueshme, 4 fije prej 100 bërthamash bakri të konservuar kanë përçueshmëri të fortë dhe më pak rezistencë për karikim të shpejtë

• Karikimi dy-në-një, transferimi i të dhënave: Shpejtësia e transferimit deri në 480 Mbps për shkarkim të shpejtë të skedarëve

• Gjatësia 2m

690 L

SHOPPING CART

close