,

Fish Baseus Fast Charge Micro-USB 2A


Fish Baseus Fast Charge Micro-USB 2A

• Mbështet karikimin e shpejtë dhe shkëmbimin e të dhënave deri në 480 mb/sek

• Fishi mbështet Quick Charge 3.0

• Çipi i kontrollit rregullon rrymën në pajisje, duke e mbrojtur atë nga dëmtimi

• Prizë e përforcuar me TPE, rezistente ndaj përkuljes

• Përballon përdorimin afatgjatë

• Përshtatet në mënyrë të përkryer me telefonin tuaj 

• Gjatësia 1m

390 L

SHOPPING CART

close