Fener solar me varg dritash me ngjyra, për kamping


Fener solar me varg dritash me ngjyra,  për kamping 

– Drita diellore me ngjyra të jashtme, dhe feneri i kampingut ka 3 nivele ndriçimi, të cilat mund të ofrojnë ndriçim.

– Dritat e jashtme diellore janë dekorime perfekte dhe të përshtatshme për shumë raste, si oborri i shtëpisë, kopshti, festa, jashtë.

– Bateri litium-jon e ringarkueshme 3600 mAH e integruar, mbështet karikimin 5V/1A USB për pajisjet tuaja. 

– Karikimi diellor dhe ngarkimi i kabllove të tipit C. Dritat e kampingut diellor Guidea me panel diellor të integruar do të thotë që nuk kërkon energji elektrike. Rimbusheni plotësisht përmes diellit ose karikimit të shpejtë me USB.

3,390 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close