,

Earldom Smart Watch SW6


Earldom Smart Watch SW6

Ora inteligjente e modelit Earldom SW6 me dizajn të ekranit të rrumbullakët të stilit klasik, përdorimi i aliazhit të aluminit në ndërtimin e trupit dhe rripave të zëvendësueshëm ka mundur të terheq një audienc të veçantë 

Kjo orë kujdeset për shëndetin tuaj 24 orë  falë sensorit biologjik

E papershkueshme nga uji dhe pluhuri

3,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close