Earbuds Awei T13 TWS


Earbuds Awei T13 TWS

Versioni BT 5.0 nuk ka vonesa, konsum të ulët të energjisë dhe pajtueshmëri të përsosur të sinjalit.

Lidhet automatikisht pasi kufja të hiqet nga kutia e karikimit pa asnjë veprim.

Cilësi e lartë e standardit e zërit pa shtrembërim.

Reduktimi inteligjent i zhurmës ju lejon të keni një bisedë të qartë gjatë telefonatave.

Lëshon presionin e shkaktuar nga kufjet, duke e bërë veshin tuaj të rehatshëm.

Të dyja kufjet mund t’u përgjigjen thirrjeve. Ju mund të përdorni njërën prej tyre në mënyrë të rastësishme ose të dyja.

Niveli i hidroizolimit është deri në IPX4, i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga djersa dhe pluhuri.

E përkryer për telefonata pa duar ose për të ofruar melodi ndërsa jeni duke vrapuar, duke ngarë biçikletën ose duke bërë joga.

2,100 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close