-31%
,

Drone i Palosshem dhe Portativ E58


Droni E58 Pro eshte krijuar me 4 motorr,prandaj ai ësht më i fuqishëm, më fleksibël, më i qëndrueshëm, më i shpejtë. Mund të sigurojë pozicionim të saktë në ajër.

Trupi plastik,I bërë nga plastika speciale, trupi i dronit ka rezistencë të fortë dhe aftësi kundër rënies. Ai është i përshtatshëm për fluturime të brendshme / të jashtme.

Teknologjia e spektrit të përhapjes 3,2,4 Ghz: Duke përdorur teknologjinë e spektrit të përhapjes 2,4 Ghz, droni ka shpejtësi te shpejtë reagimi, distancë të gjatë të telekomandës, aftësi të fortë kundër ndërhyrjes.

Modaliteti pa kokë: Me modalitetin e rrëshqitjes 3D dhe pa kokë, fluturimi bëhet më emocionues dhe interesant sesa një lojë e mërzitshme e fiksuar me një klikim.

Funksioni i kthimit me një çelës: Kur avioni po fluturon shumë larg, mund të përdorni funksionin e kthimit për të tërhequr avionin.

Me krahë të palosshëm, përmasa të vogla, të lehta për t’u mbajtur.

Me funksionin e modalitetit të mbajtjes së lartësisë siguron fluturim të qëndrueshëm.

Me funksionin wifi mund të lidhet me program me telefonin, sistemi APK për të bërë fotografi, video, transmetim në kohë reale përmes imazhit të kamerës së telefonit.

Droni E58 Pro është i pajisur me një kamerë 120° me kënd të gjerë 1080P HD, duke përfshirë kënd të rregullueshëm, i cili kap video me cilësi të lartë dhe foto të qarta ajrore. Me VR 3D  mode.

4 kanale që mund të bëjnë ngjitje, zbritje, përpara, prapa, fluturim majtas, fluturim djathtas dhe rrotullim 360°.

G-yro me 6 akse që mund të ketë fluturim më të qëndrueshëm dhe të jetë i lehtë për t’u kontrolluar.

Ka shpejtësi fluturimi me 3 nivele për të ndërruar që mund të bëjë më shumë argëtim me fluturimin

Koha e karikimit: 60-70 minuta

Koha e fluturimit: 7-9 minuta

R/C Distanca: 80-100m

Gama e FPV: rreth 50 m

Shpejtësia maksimale e fluturimit: 20 km / orë

Kamera: 1080P HD me kënd të gjerë 1920 * 1080p

4,500 L 6,500 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close