Drite Tavoline Smart Led Pro


Ndricim i plotë i desktopit, zgjedhja më e mirë profesionale.

Zona e ndricimit 1.2 m2   

Ndricim i standartit kombëtar, një nivel i cili tejkalon gjeneratën e mëparshme.

Dritë profesionale për tavolinë, për të lexuar ose shkruar.

Nën temperaturën neutrale të ngjyrës  prej 4000K , ju jo vetëm përmirësoni

vëmëndjen midis rreshtave , por edhe lexoni një kohë te gjatë pa u lodhur.

Zvogëlon gjithashtu përqindjen e dritës blu te emetuar nga ekrani elektronik në syrin e njeriut, duke i mbrojtur sytë dhe efikasitetin e tyre.7,490 L

SHOPPING CART

close