Dritë për monitor


Instalim i thjeshtë.

Vendoset ne monitor duke kursyer hapësir në tryezën tuaj

Shmangni reflektimin e ekranit, duke mos u shqetësuar për shkëlqimin dhe verbimin.

Redukton në mënyrë efektive lodhjen e syve.

Lidhje me USB Type-C.

Llamba mund të ndizet nga monitori, kompjuter, përshtatës USB ose  power bank.

4,900 L

– Nuk ka reflektim ne ekran

– Fiksim magnetik

– Nuk ze shume hapesire

– Trupi i llambes metalik

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close