Disk Frenash per Scooter Elektrik Kugoo G5


Disk Frenash per Scooter Elektrik Kugoo G5

E përputhshme me Kugoo G5

Bërë prej çeliku inox me cilësi të lartë, rezistencë ndaj konsumit të temperaturës së lartë, jo e lehtë për t’u thyer, rezistencë ndaj korrozionit, efekt i mirë frenimi

Lehtë për t’u çmontuar dhe instaluar, performancë e qëndrueshme, një aksesor i domosdoshëm për biçikletat dhe skuterat elektrike

1,500 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close