, ,

Detektues Kamere kunder spiunazhit

Availability:

S’ka stok


Detektues Kamere kunder spiunazhit

Detektorë të shkëlqyeshëm të kamerës kundër spiunazhit】Ky detektor përdor dizajn inovativ dhe çip të përmirësuar, transmetues VHF/UHF dhe teknika e skanimit infra të kuqe ju lejojnë të gjeni shumë më saktë burimin e sinjalit. Mund të zbulojë me saktësi: gabimet GSM/3G/4G, gjurmuesin GPS GSM/3G/4G, burimin e sinjalit me valë dhe sinjalin e fushës magnetike të fortë, kamerat me vrima pa tel, kamerat kabllore, burimet e rrezatimit elektrik etj. Mund të mbrojë në mënyrë efektive të dhënat e privatësisë personale dhe konfidencialitetin e informacionit.

【Teknologji Superiore e Zbulimit】Me 2 modalitete zëri, heshtje dhe dridhje. Ky detektor i pajisjes me valë është më i përshtatshëm për përdoruesit që të qetësohen në një situatë emergjente dhe të përqendrohen shpejt në mjedis. Pajisja është në gjendje të zbulojë sinjalet e internetit (GSM, 3G, 4G, 5G, Bluetooth dhe Wi-Fi 2.4G dhe 5.8G) dhe çdo pajisje që lëshon sinjale në intervalin e frekuencës së marrjes nga 1MHz deri në 6.5 GHz.

【6 nivele Ndjeshmëria e rregullueshme】 Pragu i rregullueshëm me 6 nivele, Gama e madhe e zbulimit të frekuencës. Zbulim efektiv i zonës së rrezes 5CM-8M. (Rritni ndjeshmërinë, zgjeroni diapazonin e zbulimit, zvogëloni ndjeshmërinë, shkurtoni diapazonin e zbulimit dhe identifikoni burimet e valëve të radios më shpejt dhe më të saktë.)

【Portabël dhe funksionim i lehtë】 Detektori kundër spiunazhit është rreth 20 g, është shumë e lehtë për ju që ta vendosni këtë zbulues të defekteve në çantën ose xhepin tuaj, kurdo, kudo që dëshironi. Edhe pse produkti ka shumë funksione, por përdorimi i metodës është shumë e thjeshtë, vetëm përmes “butonit të modalitetit” dhe “butonit të rregullimit të ndjeshmërisë” mund të ndërrohet midis një sërë funksionesh, madje edhe një fillestar mund të zotërojë shpejt përdorimin e metodës.

【Shërbimi i klientit 24/7】Gjetësi i kamerës së fshehur ISQUECER jo vetëm që mund të mbrojë privatësinë tuaj, por privatësinë e atyre që doni, atyre që ju rrethojnë. Në këtë moshë informacioni, është një dizajn befasues i detektorit të gabimeve për të krijuar privatësi mbrojtja bëhet me një veprim kaq të lehtë. Për çdo pyetje me produktin, mund të na kontaktoni për një shërbim miqësor ndaj klientit në çdo kohë.

Lloji i montimit: Montimi në mur

2,800 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close