,

Detektor RF me kamerë të fshehtë GPS/Anti-Spy K18


Detektor RF me kamerë të fshehtë  GPS/Anti-Spy K18

• Detektor profesional i sinjalit GPS K18 përdor teknologji të avancuar për të krijuar një detektor profesional shumë efektiv të valëve radio.

• Mund të zbulojë burime të ndryshme rreth jush, si kamera, softuer të telefonit celular, gjurmues GPS, rrezatim elektromagnetik, detektor sinjali CDMA dhe më shumë!

• Ndjeshmëria jashtëzakonisht e lartë, aftësia e fortë kundër ndërhyrjeve dhe diapazoni i gjerë i zbulimit e bëjnë këtë një detektor efektiv të klasës profesionale.

• Mund të zbulojë vendndodhjen magnetike, defektin.

• Lehtë për t’u përdorur

• Treguesi i alarmit të zërit dhe dritës

• Teknologjia e saktë dhe e besueshme lazer LDE mund të zbulojë gjendjen e  kamerës me valë ose me tela

3,490 L

Kamera me valë 2,4 GHz: 10 m² (kamerë standarde 10 mW)

Kamera me valë 1,2 GHz: 15 m² (kamerë standarde 10 mW)

Mobile: 2G, 3G, 4G

LED ndriçuese me 10 nivele

Fuqia në bateri litium polimer 3.7 V1000mAH

Koha e karikimit është 2.5 orë

Rryma e punës: 60~110mA

Koha e punës: 4-5 orë

Materiali: ABS

Pesha metalike: 150g

Vëllimi: 117x56x20mm

SHOPPING CART

close