Detektor i parave të falsifikuara


Detektor i parave të falsifikuara

– Substanca e provës tregon një ngjyrë të ndryshme nën reflektimin me valë të shkurtër dhe në varësi të materialit kundër falsifikimit, zakonisht tregon: të kuqe, portokalli ose ngjyra të tjera.

– Inspektim i dritës vjollcë, inspektim i dritës së bardhë, model xhami zmadhues

– Bërë nga plastika e zezë me cilësi të lartë ABS, kundër reagimit UV, kundër djegies

– Asnjë ekspozim rrezesh të drejtpërdrejta ndaj trupit të njeriut

– Reagim fluoreshent 9W i tubit violet me efikasitet të lartë 

– Filigram me dritë të bardhë LED

-Qarkë i plotë elektronik

1,490 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close