Desktop Switch LV-SW08


Desktop Switch LV-SW08

• Ndarës i vogël sinjalesh me 8 porta me shpejtësi 10/100 Mbps 

• U jep përdoruesve një mënyrë të thjeshtë për të zgjeruar sistemin e rrjetit me tela

• Të 8 portat mbështesin auto-MDI/MDIX, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për kabllot e çrregullta

• Modaliteti full duplex, kjo pajisje mund të përpunojë të dhëna me shpejtësi deri në
200 Mbps, kështu që përdoruesit do të ndihen të sigurt kur duan të zgjerojnë rrjetin 

• Mund t’ju kursejë 60% energji, duke ofruar kështu një zgjidhje miqësore me mjedisin për rrjetin tuaj të shtëpisë ose zyrës

• Mbështesin funksionin Auto MDI/MDIX, duke eliminuar kështu problemin e përdorimit të kabllove të kryqëzimit ose portave Uplink

• Mund të përcjellë dhe filtrojë paketat me shpejtësinë maksimale të transmetimit

• Transmetimi i skedarëve të mëdhenj do të përmirësohet 
1,490 L

– Veçoritë automatike e bëjnë instalimin plug-and-play më të thjeshtë

– Nuk kërkohen rregullime të konfigurimit

– Veçoria automatike MDI/MDIX do t’ju ndihmojë të mos shqetësoheni më për nevojën e përdorimit të kabllove

– Negocimi automatik në çdo port mat shpejtësinë e lidhjes së një pajisjeje rrjeti dhe rregullohet në mënyrë inteligjente për pajtueshmëri të plotë dhe performancë optimale

• Specifikimet:

Produkt: Switch me 8 porta

Emri i markës: PIX-LINK

Modeli: LV-SW08

Ngjyra: e bardhë

Materiali: ABS plastike

Standardi i lidhjes me tela: 8 porte RJ45 10/100 Mbps

Përputhshmëria standarde: IEEE 802.3, IEEE 802.3i, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x / CSMA/CD

Shpejtësia e përcjelljes: 10 Mbps: 14880 fps                        

Fuqia: Përshtatës 5V/0.6A

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close